Як емігрувати в Канаду?

Як емігрувати в Канаду?
Канада вважається однією з найбільш сприятливих для проживання країн у світі, оскільки вона має дуже стабільну економіку і хорошу соціальний захист. Крім того рівень злочинності в цій країні перебуває практично на нулі, що дозволить вам і вашій родині почувати себе в цій країні безпечно. Система освіти в Канаді вважається однією з найдосконаліших і тому дипломи канадських вузів визнаються в усьому світі.

Офіційними мовами Канди вважаються англійська і французька. Канада залишається однією з небагатьох країн відкритих для імміграції.

Стати громадянином Канади ви зможете вже через три роки постійного проживання на території цієї країни. Крім того Канада дозволяє мати вам подвійне громадянство, тобто вам не доведеться відмовлятися від свого першого громадянства, щоб стати громадянином Канади. З канадським паспортом ви зможете переміщатися практично по всьому світу, без необхідності отримувати візи. Професійна імміграція. Бізнес імміграція.

Для мають досвід роботи та навчання в Канаді (нова програма!). Провінційна програма (Монітоба і Квебек). Сімейна програма. Професійна імміграція. Для того, щоб отримати громадянство за цією програмою ви повинні володіти тією спеціальністю, яка вказана спеціальному списку NOC (National Occupation Category) і яка відповідає категорії, зазначеної для цієї спеціальності.

Досвід роботи за спеціальністю мінімум 1 рік за останні 10 років. Наявність достатніх власних коштів для проживання в Канаді перший час. Відсутність серйозних хронічних захворювань. Відсутність судимості. Необхідно набрати прохідний бал (мінімум 67 балів) за сукупністю шести факторів.

Бізнес імміграція. Ця програма має на увазі отримання канадського громадянства через інвестиції або відкриття власного бізнесу в Канаді.

Програма ділить заявників на три категорії: 1. Підприємці Люди цієї категорії спочатку отримують умовну візу строком на три роки, але при виконанні нижченаведених умов, ця умовність знімається. При подачі документів, необхідно довести законність ваших фінансових джерел, надати фінансові документи, що характеризують вас як хорошого підприємця (довідки про сплату податків, про ваш фінансовий стан і т. д.). Необхідно відсутність судимості і відсутність будь-яких серйозних захворювань. Необхідний досвід ведення бізнесу і подальше активну участь в його управлінні. Достатня кількість коштів для відкриття нового або покупки існуючого бізнесу в Канаді. Мінімальна сума має становити 300 000 канадських доларів.

Створити мінімум одне робоче місце для канадського громадянина або для постійно проживає громадянина Канади. 2. Приватний підприємець Важливо відзначити, що претендувати на цю категорію можуть тільки люди, пов’язані з мистецтвом, спортом або сільським господарством. Інші професії для цієї категорії не розглядаються. Необхідно мати освіту і володіти достатніми професійними навичками, для того щоб почати вести приватну практику.

Необхідно показати, що ви домоглися значних результатів в одній з цих трьох областей. 3. Інвестор Люди цієї категорії не зобов’язані брати активну участь у веденні бізнесу, їм достатньо просто інвестувати свої кошти в розвиток економіки Канади. Необхідно показати успішний досвід ведення бізнесу або управління ім. Інвестиції в економіку Канади повинні складати мінімум 400 000 канадських доларів. Інвестиції вносяться строком на п’ять років і будуть назад повернуті по закінчення цього терміну, без виплат будь-яких відсотків чи інтересів.

Для мають досвід роботи та навчання в Канаді (нова програма!) Якщо ви тимчасово працюєте або вчитеся в Канаді і хочете залишитися тут для постійного проживання, то ця нова імміграційна програма для вас. Ця програма ділитися на дві категорії заявників з наступними мінімальними вимогами: 1. Міжнародні дипломовані фахівці з канадським досвідом роботи: Успішно закінчена програма освіти після мінімум двох навчальних років у канадському університеті. Хто має кваліфікований, професійний або технічний досвід роботи не менше року протягом останніх 2-х років на момент подачі заявки. Знання англійської або французької мови. 2. Тимчасово працюючі іноземні фахівці (робітники) Хто має не менше 2-х років кваліфікований, професійний або технічний досвід роботи протягом останніх 3-х років на момент подачі заявки.

Знання англійської або французької мови.

Як емігрувати в Канаду?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий